Salakapakkakierto

19.10.2020

Syksy on jo saapunut keskuuteemme pudottaen lehtiä puista, mutta kukapa olisi arvellut, että saamme myös Servereiden tapahtumien osalta aivan uusia lämpimiä tuulia taistelemaan viileitä syystuulia vastaan!

Torstaina 22.10 nimittäin järjestetään jotain ennennäkemätöntä, Serverien oma ja uusi spektaakkelimainen tapahtuma ”Salakapakkakierto”, joka on ILMAINEN kaikille Servereille, sekä fukseille, että vanhoille!

Kierron idea on kiertää Servereiden rakkaita luolia keskustan läheisyydessä. Luolat ehostautuvat päivän ajaksi Salakapakoiksi, joista joukkueet keräävät leimoja ja pisteitä approtyylisiin passeihinsa, nauttimalla virvokkeita ja suorittamalla kapakoissa niiden teeman mukaisia tehtäviä. Yhdestä leimasta joukkue saa 5 pistettä ja kapakassa on tehtävä, josta voi saada maksimissaan toiset 5 pistettä.

Tapahtuma järjestetään ”OPM-tyylillä” (oma pullo mukaan), mutta koska rastit sijaitsevat keskustan läheisyydessä, on tankkauspisteitä varmasti enemmän kuin tarpeeksi kapakoiden välimaastossa.

Kiertoa varten, kokoa itsellesi 3-5 hengen joukkue, jolle voitte keksiä vapaasti veikeän nimen ja teeman. Pakkaa mukaan virvokkeita, iloista mieltä ja armotonta ryhmähenkeä.

Parhaiten pisteitä kerännyt joukkue tullaan palkitsemaan ruhtinaallisesti kierroksen päätteeksi yhteisessä jatkopaikassa. Halutessaan joukkueen kesken voi myös tonkia vaatekomeron pohjalta asusteet, parhaiten pukeutuneelle joukkueelle saattaa myös olla palkintoja luvassa 👀.

Tapahtuma starttaa kello 16:00 Snellun puistosta, jossa joukkue tekee ilmoittautumisen ja saa mukaansa kiertopassin. Passit ovat haettavissa ja ilmoittautuminen kilpailuun tehtävissä tapahtumapäivänä (22.10) kello 16:00-17:00 välisenä aikana. Itse kierros päättyy kello 19:00. Kierron kartta tulee näkyville tapahtumapäivänä sähköisessä muodossa Serverin Telegram kanaville.

Kierto huipentuu Vallanpitkätossun Saunaan (Keihäskatu 20), josta löytyy kierroksen päätykapakka viimeisen leiman ja tehtävän kera.
Päätykapakka saunoineen on auki 18:30-22 välisenä aikana, jolloin on myös suotavaa käydä saunomassa pyhiinvaelluksen jälkeiset hiet pois jalkapohjista.

Halukas pitämään ”Salakapakkaa”? Ole yhteydessä Samuun (https://t.me/Reiska), olisi suotavaa, että asuntosi sijaitsee keskusta/niirala/satama akselilla (Sori Nepalin/Laakson/Muiden siirtokuntien asukkaat). Muuten rastin sisällön suhteen rastinpitäjillä on vapaat kädet!

Mitä: Serverin Salakapakkakierto
Missä: Kuopijon keskustan ääressä, lähtölaukaus Snellun puistosta
Milloin: 22.10 kello 16-22
Miksi: On aika saada Serveteille uusia tuulia ja Serveri luoliin on kiva saada kerran vuodessa vieraita.
Mitä päälle: Hualarit + suositeltavaa joukkuuen teeman mukainen asustus
Onko kivaa: Kivaa on