Serverin IT-rekry

02.01.2020

https://rekry.serveri.org

Kuopion tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö Serveri ry järjestää jälleen vuosittaisen IT-rekrypäivänsä!

Rekrypäivä on tapahtuma, jossa IT-alan yritysten edustajat esittelevät yrityksiään alan opiskelijoille. Yritykset kertovat esimerkiksi toiminnastaan, heillä työskentelystä sekä mahdollisista avoimista työpaikoista. Mielenkiintoista ja tärkeää asiaa on varmasti luvassa.

Tapahtuma avataan 12:00 Snellmanian SN 201 auditoriossa avauspuheenvuorolla, jonka jälkeen alkavat yritysten esittelyt. Noin puolessa välissä pidämme tauon, jolloin on tarjolla kahvia. Tauon jälkeen esittelyt jatkuvat 16:00 asti. Yrityksillä on myös mahdollisuus pitää esitystensä lisäksi “ständiä” sekä tauolla että esitysten päätyttyä auditorion edustalla.

Tapahtuma sopii niin uusille kuin vanhemmillekin opiskelijoille. Kerää siis IT-alasta kiinnostuneet kaverit mukaan ja saavu avoimin mielin paikalle.

Virallisen osuuden jälkeen verkostoitumista jatketaan saunatiloissa. Saunalle tervetulleita ovat yritysten edustajat sekä Serveri ry:n ja Skripti ry:n jäsenet.

–Aikataulut tarkentuvat lähestyttäessä h-hetkeä–

Lisätietoa yritys@serveriry.fi
Tapahtumasivu: https://rekry.serveri.org

MITÄ: Yritysten esittelyä
MISSÄ: Snellmanian SN 201 auditorio
MILLOIN: 18.2.2020 klo 12:00-16:30
KENELLE: Kaikille IT-alalla työskentelystä kiinnostuneille