Serveri ry

Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijat

Haalarit

03.12.2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haalarit tilattu!

 

Kohta ne saapuu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serverin JouluBugi

28.11.2019


 
Taas on aika perinteisen tonttuilun! Tällä kertaa sijaintina toimii Calacucco!

Syksyyn on mahtunut jos jonkinlaista touhua ja tapahtumaa. Mikäpä siis olisikaan parempaa kuin käydä yhdessä kohokohdat läpi. Perinteikkäästi tapana on ollut purkaa mennyt syksy sopiviin palasiin ja vertailla kokemuksia, niin fuksien, kuin vanhempienkin serverien näkökulmasta.

Illan aikana tullaan palkitsemaan puolivuotis-fuksi. Ottakaahan siis jokainen fuksipassinne mukaan, vaikka merkintöjä ei olisikaan paljoa kertynyt. Bittejä voidaan jakaa vielä paikan päällä tuutorien muistikuvien puitteissa.

Muun ohjelman ohessa tullaan näkemään myös esittäytyminen tulevan vuoden hallitukselta. Saapukaahan siis uudet ja vanhat sankoin joukoin paikalle. Virallinen osuus loppuu 20:00, jolloin Calacucon ovet aukeavat muullekin juhlaväelle.

 

 • MITÄ: Serverin JouluBugi
 • MISSÄ: Calacucossa
 • MILLOIN: torstaina 12.12. klo 18-20
 • MIKSI: Koska joulu on paras ja bugi
 • MITÄ PÄÄLLE: Ei haalareita (eli muut housut)

 
Linkki Facebook tapahtumaan
 
 

Hallitusroolit vuodelle 2020

26.11.2019

Eilen päätettiin Serverin uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa tehtävät tulevalle hallituskaudelle. Muutoksia esityslistaan ei tullut joten tuleva hallitus aloittaa tehtävissään 1.1.2020 oheisen listauksen mukaisesti:

 

 • Puheenjohtaja: Teemu Multanen
 • Varapuheenjohtaja sekä edunvalvontavastaava: Juhana Karhunen
 • Sihteeri: Konsta Kilponen
 • Tapahtumavastaavat: Teemu Hirvi ja Samu Rautio
 • Some- ja viestintävastaava: Kristina Kirpu
 • Yritysyhteistyövastaava: Juulia Kokkonen
 • 
Rahastonhoitaja: Ville Miettinen
 • Liikuntavastaava: Juliaana Näsi
 • Ylläpitovastaava ja tutorvastaava: Jimi Viita-aho
 • Varajäsen: Jenni Kortelainen

 

 

Kostajaiset

17.11.2019

 

On tullut viimein se aika, kun pienet fuksipallerot ovat saaneet tarpeekseen tuutortyrannien kaltoinkohtelusta ja X-tehtävillä pelottelusta! Kerääntykäämme siis yhteen ja pitäkäämme hullunkuriset serverimieliset välienselvittelyt tuutoreille ja tuutorinmielisille!
Saavu siis koplasi kanssa Lukeman eteen 26.11 klo 16:30!
Hillittömän vastanöyryytyksen jälkeen kokoonnumme jatkoilemaan Tiukanlinnalle, ottakaahan siis mahdolliset pyyhkeet ja pullot mukaan.

MITÄ: Kostajaiset !
MISSÄ: Yliopiston alueella
MIKSI: Kivaa on (fukseilla)!
MILLOIN: 26.11 16:30 – 23:00

Facebook: https://www.facebook.com/events/690919377981752/

Serverin ja Sociuksen Talvinen TahkoXQ vol. 5

11.11.2019

 

Taas koittaa aika, kun Serveri ja Socius lähtevät yhdessä pitämään kivaa Tahkolle. Tahkovuoren rinteillä urheillaan ja selviydytään kahden tapahtumarikkaan yön verran. Paikkoja tälle myyttiselle reissulle on 65 – ole nopea, ne sulavat käsiin kuin kevätlumi.

Majoittuminen tapahtuu alppimajan hulppeassa penthousessa sekä kolmen hengen huoneissa. Molemmissa majoitusvaihtoehdoissa viihtyvyys on taattu. Huonetoveritoiveet ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikan päällä on mahdollista olla mukana kaikenlaisissa kivoissa aktiviteeteissa. Perjantaina homma laitetaan käyntiin lystikkäiden mökkisitsien merkeissä. Lauantaina on hyvä mahdollisuus käydä vaikka rinteessä tai liittyä mukaan pihapeleihin. Lauantaina luvassa myös beer pong turnaus! Sauna lämpiää joka päivä joten nesteytys kannattaa hoitaa kuntoon.

Mitä tämä lysti sitten kustantaa? Hintaa reissulle tulee Serverin ja Sociuksen jäsenille 70€ sekä muille kuin jäsenille 80€. Mitä tämä hinta sitten sisältää? Hinta sisältää bussikuljetuksen Tahkolle ja takaisin, majoituksen alppimajassa, kivaa ohjelmaa sekä tapahtuman haalarimerkin. Kuten aina, ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin julkaistavalla e-lomakkeella ja lasku laitetaan perään. Lomake avataan tiistaina 19.11. klo 12:00, olehan siis valppaana.

Perjantana Tahkolle lähdetään Studentialta n. klo 16:00 ja paluu Tahkolta takaisin sunnuntaina lähtee klo 14:15.

MITÄ: Sociuksen ja Serverin Talvinen TahkoXQ vol. 5
MISSÄ: Tahkolla
MIKSI: Lystiä, raikasta ilmaa ja hyvää seuraa. Kivaa on.
MILLOIN: 20.-22.3.2020
PALJONKO: 70€ Sociuksen ja Serverin jäsenet, 80€ ei-jäsenet
MITEN ILMOON: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/24392/lomake.html?fbclid=IwAR3M3Z-DaO4oSQw__ye39dqcksb3t4l9sBZt_TBHYxCuK2t1ks-JCnE19g0

Facebook: https://www.facebook.com/events/949666388735103/